Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  ​Hur är man genuin?

  12 augusti 2017

  ​Hur är man genuin som person? Varför vill vi ha genuina ledare? Det och fler frågor djupar jag och Per i avsnitt 40 av Prestationspodden. Vad som karaktäriserar genuina och äkta människor. Vilka fördelar man kan få om man går emot egot, sina rädslorna att inte räcka till. Att välja den smala vägen istället för den breda bekväma. Att inte småljuga för att verka bättre än man är och vad ytlighet kan leda oss till. Vad som skiljer riktigt bra ledare från de bara okej ledarna.

  Avsnittet spelade in innan sommaren. Projektet Prestationspodden fortsätter med nära samtal mellan mig och per och våraintressanta och insiktsfulla gäster. Vi drivs av att arbeta inom hälsa och hjälpa andra i allmänhet, och de som lider av stress och vill kunna prestera i synnerhet.

  Välkommen till ett nytt avsnitt av Prestationspodden!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar