Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Träna utomhus och bli av med stressen

  24 augusti 2017

  Här lyckades jag äntligen få till en bra selfie. Det tog tid. Min halvside förlamning som finns kvar till 5 procent vill gärna visa sig på bild. Jag gör som Julio Inglesias, jag vänder ena kinden till när jag plåtas. Här är jag glad och nöjd efter träning med min underbara men stränga pt. Jag mår så bra av träning med henne. 30 minuters träning utomhus på Norra bantorget är fantastiskt.

  Om ni vill få pepp av andra tycker jag ni ska gå med i min och Kristina Rosenbergs (”Löpcoachen”) tränadiglugn grupp på facebook. Och dela med dig efter träning. Det stärker faktiskt dig själv. Och samtidigt peppar du andra. Träna för att må bra och hitta lugnet!

  Jag kämpar på med min multitasking detox. Hoppas ni försöker ni med. Det går bra för mig, jag har redan upplevt ett lugn och en styrka när jag gör en sak i taget. Jag märker att när jag är trött vill jag gärna göra fler saker samtidigt men jag kämpar verkligen: EN SAK I TAGET.

  Nu måste jag bort från skärmen och gör något bra för min kommande sömn. Kanske en ansiktsmask och en kopp te.

  Sov gott.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar