Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Din kropp tål lite skit

  15 maj 2017

  Den här vecka går jag en kurs i Kostrådgivning på Svenska näringsakademin, som förut hette Pauluns. Det var Näringsfysiologen Martin Brunnberg som föreläste idag. Han är en rolig föreläsare och det var superintressant och mycket ta in,  jag är helt mör i huvudet. Just nu minns jag nästan ingenting av vad han pratade men jag ska sova på saken. Så klarnar det förhoppningsvis.

  Det är många av mina kunder och vänner som är rätt stressade när det gäller kosten. Vad ska man äta och vad ska man inte äta? Vad är bäst: socker eller sötningsmedel? Vad är besprutat och vad är inte så besprutat? Man kanske har ett vräkt i sig en viss grönsak hela livet för att helt plötsligt få reda på att den är super besprutad. Det är inte så kul. Det är inte lätt för oss konsumenter. Vi lyssnar mer till andra än till våra kroppar och då blir vi förvirrade. Därför tycker jag att det var befriande att höra Martin säga: Din kropp tål lite skit. Med andra ord det är ok att inte alltid vara perfekt när det gäller kosten.

  Följ mig mig gärna på Instagram @carolinenorbeliecoaching

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar