Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. Läs mer på carolinenorbelie.com!

  Annons

  I bland smärtar det

  14 juni 2017

  Reagerar du kraftigt i vissa situationer och du vet inte varför? Vissa saker smärtar fast du tror du är fri från det? Om du har saker som skaver hårt från barndomen kan det vara bra att lyssna till dig själv och tar reda på vad det är. Detta är en övning som jag gör med vissa av mina kunder som fungerar bra.

  Leta reda på ett kort av dig själv. Titta på dig, hur gammal är du?

  Ta kontakt med ditt lilla jag. Vilket uttryck har ögonen? Vad känner det lilla barnet? Vad behöver den? Vad saknade den?

  Vad behöver ditt lilla jag få höra, där den står på bilden.

  Låt den här lilla killen eller tjejen få vara med i vardagen. Vad behöver den? Vad vill den? Vad tycker den är roligt? Hur kan du göra det i din vardag, själv ge dig det. Kan du ge dig själv trygghet som den saknade?

  Lägg kortet i din plånbok, kanske brevid dina andra barn. Ta fram kortet då och då, särskilt om du känner dig upprörd eller är känslosam av någn anledning. –Är det det lilla barnents känslor, vad behöver den höra?

  Testa! Hoppas det känns bättre.

  Kram

   

  Vill du boka mig som coach: caroline@prestationspodden.se

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stresscoachen.mabra.com/valj-karlek/