Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Kan alla få ett rikare liv med mer pengar, mer energi och mer tid?

  29 augusti 2017

  Få loss energi: Tänk efter vad i ditt hem tar din energi? Är det en strumplåda eller är det barnrummet som är en ända röra? Mitt tips är att varje vecka rensa i ditt hem för att bli av med energitjuvar. Vad i ditt hem tar din energi?  Jag ska ta tag i mitt badrum. Lycka till.

  Kan alla få ett rikare liv med mer pengar, mer energi och mer tid?
  – Absolut, menar Charlie Söderberg, tidigare programledare för Lyxfällan och numera verksam i egna utbildningsföretaget Balansekonomi. Charlies grundfilosofi är enkel: Försök inte förändra dig själv så att du passar i livet. Förändra livet så att det passar dig, Ett råd han fick av sin mentor efter att ha överlevt en cysta i hjärnan.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar