Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. Läs mer på carolinenorbelie.com!

  Annons

  Lägg sommarfesten i mars

  16 juni 2017

  Junistressen upplever ni den? Har ni det som jag? Jag antar det. Vissa kanske till och med har mer att göra än jag. Eftersom jag är egen så behöver inte jag gå på firmafester, om jag inte vill förstås och jag även välja kan uträtta vissa saker dag tid. Det här med att hinna med avslutningar, köpa presenter till fröknarna, utvecklingssamtal på förskolan, utvecklingssamtal på skolan, alla sommarbarn som ska ha kalas, sommarfester och dessutom vill folk hinna ses innan sommaren som om att det inte fanns ett efteråt. Allt är roligt. Men jag undrar varför vi ska trycka in allting just nu? Sommarfesten kanske kan flyttas till mars i stället? Och likaså utveckling samtalet för förskolebarnet. Vi stressar för att hinna till förskolan, lämna det andra barnen på skolan. Lite utpumpade och stressade slår vi oss ned framför förskoleläraren för att lyssna på att Mathilda 4 år är bra på att härma Bockarna bruse. Det är roligt och gulligt men vi kunde tagit det samtalet i april också. Skulle vi inte kunna sprida ut aktiviteterna lite?

  Nu slutar jag skriva för idag och för att varva ner med en grön smoothie och drömma mig bort till juli, bad och semester.

   

  Ha en härlig dag!

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stresscoachen.mabra.com/i-bland-smartar-det/