Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. Läs mer på carolinenorbelie.com!

  Annons

  Lova inte för mycket

  6 juli 2017

  Vi alla vet att socker är dåligt och att vi bör undvika det. Det har ingen missat. Förr kämpade jag med att sluta med socker för alltid, jag vet inte hur många måndagar jag svor heligt inför mig själv att nu är det måndag och jag ska aldrig mer äta socker. Kastade ut alla produkter med socker från köket och trodde att nu ska jag aldrig mer ens lukta på socker. Men verklighet kom i kapp, något hände och till slut blev det för svårt att hålla. Numera har jag inget problem med socker för jag har inget sockerbehov att tala om. Jag säger inte heller att jag slutar med något utan att jag att jag bara undviker det. Det finns en diet som kallas 90/10 och den är så bra för mig. 90 procent av tiden är jag nyttig, ser till att jag får näringsrik mat och 10 procent av tiden får jag unna mig socker och gud vet vad. Jag vill inte leva ett liv utan lakrits och mörk choklad. Så är det bara.

   

  Testa själva!

  följ mig på @carolinenorbeliecoaching

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stresscoachen.mabra.com/semester/