Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, satt igång snacket och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress.

  Annons

  Mental träning

  3 maj 2017

  Känner du igen namnet från din barndom? Lars-Erik Uneståhl. Du kanske har slappnat av till ett av hans avslappningsband? Eller har du koll på att han introducerade mentalträning i Sverige.

  Jag och Per Lundevall intervjuade Lars-Erik. Han är fil.dr i tillämpad psykologi. Han har arbetat med en mängd elitidrottare och flera olympiska team runt om i världen, samt med flera av Sveriges största företag. Två miljoner i Sverige har använt någon av hans kurser eller övningar. I det här avsnittet reder Lars-Eric ut vad stress egentligen är plus att vi får massor av bra tips kring prestation, självträning och återhämtning.

  Intervjun är späckad med information om mental träning och återhämtning. Det är en av våra första intervjuer så vi var en aning stela. Vi var starstruck helt enkelt. Jag och Per utbildar oss hos Lars-Erik till diplomerade stress manager på Scandinavian International University.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stresscoachen.mabra.com/6-steg-tillbaka-fran-utmattningssyndrom/