Annons
MENY
  • Ämnen
  • Om
  • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. Läs mer på carolinenorbelie.com!

    Annons

    Mental träning

    3 maj 2017

    Känner du igen namnet från din barndom? Lars-Erik Uneståhl. Du kanske har slappnat av till ett av hans avslappningsband? Eller har du koll på att han introducerade mentalträning i Sverige.

    Jag och Per Lundevall intervjuade Lars-Erik. Han är fil.dr i tillämpad psykologi. Han har arbetat med en mängd elitidrottare och flera olympiska team runt om i världen, samt med flera av Sveriges största företag. Två miljoner i Sverige har använt någon av hans kurser eller övningar. I det här avsnittet reder Lars-Eric ut vad stress egentligen är plus att vi får massor av bra tips kring prestation, självträning och återhämtning.

    Intervjun är späckad med information om mental träning och återhämtning. Det är en av våra första intervjuer så vi var en aning stela. Vi var starstruck helt enkelt. Jag och Per utbildar oss hos Lars-Erik till diplomerade stress manager på Scandinavian International University.

     

    Dela
    Tweeta
    Maila
    Kommentera
    artiklar | recept

    Hälsoverktyg
    Kaloritabell
    Motionstabell
    Räkna ut ditt BMI
    Räkna ut ditt kaloribehov
    Räkna ut din midja / höftkvot
    Ner i vikt - tjänster
    Onlinekurser för nya vanor
    Veckans meny
    Nyhetsbrev

    Laddar http://stresscoachen.mabra.com/6-steg-tillbaka-fran-utmattningssyndrom/