Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. Läs mer på carolinenorbelie.com!

  Annons

  Minnen som påverkar

  3 juni 2017

   

  Idag är jag glad och lättad. Jag klarade tentan på Svenska näringsakademin. Nu är jag kostrådgivare. Utbildningen är riktigt bra med kunniga och underhållande föreläsare. Som Holistisk hälsocoach och stresscoach ser jag bara kosten som en av delarna till ett bra mående. Det är grymt att kunna kostrådgivning för min egen del men också för att en hel del kunder kan behöva det stödet.

  En tenta för mig innebär mycket stress. Jag hade inte min bästa tid i livet under gymnasiet så jag gjorde inte särskilt bra i från mig i skolan. Dessutom har jag säkert någon form av dyslexi. Jag vet att jag inte är dum men känslan av att sitta i skolbänken stressar mig. Det är precis som misslyckande från gymnasiet sitter kvar i kroppen. När jag sätter mig i skolbänken kommer känslan att jag ska misslyckas igen. Även fast jag har helt andra förutsättningar nu. Har ni minnen från förr som styr er idag? Ett bra verktyg är att medititera. Försök att känna efter var i er kropp minnet sitter. Och andas in i det stället. Och tänk att minnet släpper från er kropp. Andas tills det känns som det obehagliga minnet är borta.

  Skål med en grön smoothie, gjord på grönkål, spenat, äpple och mango.

  Följ mig gärna på @carolinenorbeliecoaching

  Är det intresserad av att bli coachad? Maila mig caroline@prestationspodden.se

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stresscoachen.mabra.com/skapa-tydliga-mal/