Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Obnoxious roommate

  11 augusti 2017

  I min utbildning fördjupar vi oss just nu inom sömn. Något jag har svårt med. Jag är för mycket av en doer. Är ofta uppe och gör saker försent, så jag sen inte kan sova. Jag har en övertro på min egen förmåga att jag klarar av sömnbrist. Iallafall på kvällarna. Men jag jobbar på att bli bättre. Jag kommer snart skriva mer om hur man får en bättre sömn. Men just nu måste jag bara tipsa om att läsa eller se något av Arianna Huffington. Kanske lite sen på bollen. Men efter en föreläsning med Arianna har jag fått en ny idol. Hon har bränt ut sig och talar om vikten av sömn. Hennes beskrivning av rösten i våra huvud är så klockren: ”The voice in my head, i call it the obnoxious roommate living in my head.

  Och med tanke på rösten i huvudet är det någon som mediterar efter att ha läst min meditationskola? Jag jobbar på en video som jag ska lägga upp och guida er. Det är bara så grötigt under sommaren, barn och annat kommer imellan. Håll ut. Nästa veckan är sommarlovet slut.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar