Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tips från en utmattad

  16 maj 2017

  Hej.

  Vårt tredje avsnitt. Men Mikael Frithiof är klok och har massor men tips och tankar om stress. Han trodde inte att det gick att gå in i väggen av att jobba med det man älskar. Men där hade han fel. Tiden han la på egna företaget Red Pipe Sound Design var ju faktiskt samma tid som vänner och familj slogs om. Och varken tiden eller orken räckte till för att vara hundra procent överallt. Så till slut blev han tvungen att dra i handbromsen. I det här avsnittet berättar Mikael om pressen, stressen och de verktyg han använde för att komma tillbaka.

  Ljudet är inte toppen och vi är rätt nya i gemet. (Vi försökte få till ett samtal så detta är ingen regelrätt i intervju, detta slutade vi mer för det var  för svårt).

  Klicka och lyssna:

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar