Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. Läs mer på carolinenorbelie.com!

  Annons

  Semesterstress

  21 juni 2017

  Hur blir det med semestern? Som småbarnsförälder så vet jag inte om det går att kalla det semester. Men det är härligt ändå. Det är underbart att vara med lilla familjen,  men ofta kamperar vi ihop med andra familjer och släkt. Du kanske känner igen den där känslan av att du åker till ett och samma ställe varje år men ändå är gäst. -Hrum, kan jag låna lite salt frågar du med osäker stämma vid köksbordet. Sommaren går och du kämpar med att ta plats, ta hand om barnen och planen att du skulle lägga mer tid på din relation blev inte riktigt av. Det är svårt att få i hop romantiken, då ni delar rum med en avlägsen farbror halva semestern, samtidigt som ena syskonbarnet kommer och väcker er med en smulig skorpa i ena handen.

  Så här jobbigt är det inte alltid. Men jag tror ni känner igen er. Även om ni inte känner igen er så är dessa sommartips bra att med sig på semestern.

   

  Mina tips är att:

  • Boka in tid för dig själv. Vad vill du göra?
  • Boka in tid med din man. Kan ni få chansen att bara vara ni?
  • Dela upp barnen i bland. Och gör inte allt tillsammans.

   

   

  Följ mig gärna @carolinenorbeliecoaching

   

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stresscoachen.mabra.com/5080-2/