Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. Läs mer på carolinenorbelie.com!

  Annons

  Shake it off

  20 maj 2017

  Förutom fantastisk utomhusträning året runt så har min personlig tränare Åsa @asaalsenpt ett stort plus, en Rhodesian Ridgeback som heter Ivy. Hon är ofta med när vi tränar själva. Ivy är en lydig hund men hon vill inte alltid göra som vi vill. Hon vill stanna när vi ska springa och springa när vi ska stanna. I bland skäller Åsa på henne. Först ser Ivy jätteledsen ut, som bara en hund kan göra. Men efter en liten stund skakar Ivy hela kroppen och hela pälsen. Det är precis som att hon skakar av sig utskällningen.

  Visst kan det vara jobbigt med orättvis kritik och andra påhopp. Det kan ju sätta sig i kroppen och bilda spänningar. Jag tror vi ska göra som Ivy. Om inte fysiskt, så iallafall i tanken.

  Shake it off!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stresscoachen.mabra.com/4835-2/