Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. Läs mer på carolinenorbelie.com!

  Annons

  Träna dig lugn

  19 juni 2017

  Hej,

  Jag vill passa på att puffa igen för min och Kristina Rosenbergs facebookgrupp: Träna dig lugn

  Jag och Kristina Rosenberg, ni kanske känner igen henne som Löpcoachen, har startat ett projekt i hop för att få folk att röra på sig mer för att minska stress och öka välmående. Vårt projekt smyger igång med facebookgruppen ”Träna dig lugn”. Sök om medlemskap så släpper vi givetvis in dig. Så här beskriver vi gruppen:

   ”Träna dig lugn” är facebookgruppen för dig som kanske stressar för mycket och/eller tränar för lite. Vi vet av egen erfarenhet att fysisk aktivitet gör dig lugn och nöjd i sinnet. Och att du av ett lugnt sinne presterar bättre fysiskt – om det är det du vill …
  Därför utmanar vi dig att träna minst 30 minuter varje dag – gärna mer. Promenera, yoga, cykla, spring, simma, eller något helt annat som du gillar. Känns det tufft att komma igång, tänk på hur skönt det känns efteråt.

  Om du sedan vill maxa ditt lugn med meditation, mindfulness eller annat välgörande så ska du så klart göra det.

  Skriv ett inlägg i gruppen när du vill dela med dig av din träning, har frågor eller bara vill peppa oss andra. Det viktigaste i vår grupp är att vi bara peppar och delar med oss av positiv energi – negativa kommentarer är inte välkomna.”

  Prioritera dig själv! Häng med oss, heja, träna och peppa!

  Läs Kristinas blogg och få inspiration och tips om löpning för alla nivåer:   kristina.mabra.com

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stresscoachen.mabra.com/move-along/