Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. Läs mer på carolinenorbelie.com!

  Annons

  Träna dig lugn eller helt färdig

  11 juni 2017

  Jag tycker träning är det absolut viktigaste för mitt välmående och det är superbra mot stress. Jag klarar mig inte utan. Det är så trist att läsa i tidningen om att barnen är för stillasittande. Därför är jag så upprörd för att rektorn på min sons skola har infört förbud av fotboll varannan vecka. Barnen måste göra något annat tycker rektorn. Varför det undrar jag? Vad är grejen? Min son spelar fotboll 3 timmar om dagen och det gör mig lycklig. Han är helt svettig och glad varje gång jag kommer och hämtar honom. Dessutom har han lärt sig läsa, skriva och räkna på grund av sin passion.

  Jag är numera en yogande person men en gång i veckan tränar jag med pt på Norra bantorget. Efter 30 min är jag helt färdig och nöjd. Min pt är hård och får mig att kämpa hårt även fast jag egentligen är rätt lat. Vill du ha en super pt: Kontakta Åsa på Facebook: Åsa Alsén Personlig tränare

  Här är hon. Hon ser snäll ut men när man ligger där på marken och kvider är hon långt i från snäll:) 

  Vill du ha mer pepp till att träna. Följ min och löpcoachen Kristinas facebook grupp: Träna dig lugn. Det är en superhärlig grupp där vi peppar varandra till träning.

  Rör på er!

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stresscoachen.mabra.com/socker/