Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. Läs mer på carolinenorbelie.com!

  Annons

  Vad orkar du

  6 juli 2017

  Även om det gått lång tid sen du mattat ut dig så kan det vara så att du fortsätter leva som att du inte har fått din energi tillbaka. Du fortsätter att tacka nej till middagar med kompisar för att du är van att du måste spara på din energi. Det gäller att inte begränsa sig själv och stänga in sig i onödan. Jag kan känna igen mig i det. Frågar någon mig om jag vill gå ut och äta middag så är min första tanke. – Nej! Hjälp, det går inte,  jag måste bunkra min energi för att orka med morgondagen. Men jag orkar numera och ofta så ger det energi att träffa en vän även om det blir sent. Det gäller bara att välja vänner som ger energi och inte tar.

  Mitt tips är att checka in med sig själv: 

  •  Hur mår jag nu?
  • Prioriterar jag rätt?
  • Skulle jag vilja ändra något?
  • Vad har jag ork för? Vad är viktigt nu?
  • Vad ska jag ta bort från schemat?
  • Vad behöver jag mer av?
  • Vilka vänner tar min energi/ vilka ger?

   

  Lyssna in och ändra.

  @carolinenorbeliecoaching

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stresscoachen.mabra.com/lova-inte-for-mycket/