Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns någon som är eller har varit utbränd, men få vill prata om det. Hälsocoachen Caroline Norbelie, grundare av Prestationspodden – en podcast om prestation, stress och personlig utveckling – har lyft på skämskudden, och strävar efter att hjälpa människor till en sundare tillvaro med mindre stress. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Vill du skapa förändring?

  9 augusti 2017

  Hösten är nystart för mig. Hur är det för dig? Är du på rätt plats i livet? Vill du skapa förändring? Kan du hantera stressen i ditt liv? Behöver du något att brinna för? För mig holistisk hälsocoach består välmående av flera delar såsom mindfulness, relationer, kost, karriär och träning. Alla delar måste fungera om man ska må bra. Jag träffar kunder via Skype eller fysiskt möte. Boka gärna ett första gratis möte på 30 min. Maila mig på caroline@prestationspodden.se (fram till september tar jag halv priset då jag studerar).

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera

  Laddar