Annons
Annons

3 tips för dig som inte räcker till


Du känner dig utschasad, trött och gnistan har slocknat. Från sekunden du vaknar till att du lägger dig ned i din sköna säng har du konstant varit aktiv. För aktiv. Hjärnan går på högvarv. I vårt samhälle, iallafall i storstäder har glömt hur vi pausar. Vi har inte fått det med oss.

Annons

Se till ni hjälps åt i hemmet. Det behöver inte vara rättvist hela tiden men det är så lätt att det är en som gör det mest, en som vet vad allt finns. Men undvik att bli för radikal och mät inte varje insats.

Jag jobbar på kvällen i stället. Barnen ska inte behöva vara i evigheter på förskola och skola men att kompensations jobba hemma och ständigt vara jagad av att bli klar med arbetsuppgifter efter barnen lagt sig är inget vinnande koncept. Ni tröttar ut er. Inget blir bra. Uppgifterna tar aldrig slut. Jobba lite längre och bli klar med det du ska göra på jobbet och gå hem och var ledig.

Gå ned i tid och gå ned i prestige. Kan du vara mer ledig? Kanske jobba med något enklare även om du får mindre betalt och satsa helhjärtat på dig och dina barn. Glöm dyra resor och snygga bilar. Det kan komma senare i livet om du önskar.

 

@carolinenorbeliecoaching

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar