Annons
Annons

Hitta riktig glädje


 

Jaha så här plirig ser jag ut och dessutom världens sämsta schampo. Efter att vabbat några dygn och varit inspärrad, till att kasta mig ut 08.00 och spela in podd med Per. Dagens ämne är produktivitet. Att få det gjort. Avsnittet släpps i morgon. Vi intervjuar ett proffs på detta: Stefan Graff Lonnevig.

Annons

Men det är inte det jag vill skriva om. Jag vill inspirera er som inte känner glädje i vardagen eller inte vet vad ni vill med ert liv. Eller kanske är på fel plats.

Starta ett projekt som inte behöver vara vinst drivande utan bara kul och rakt från hjärtat. Sen tänk inte så mycket utan gör det bara också fortsätt utan att ifrågasätta dig själv. Jag älskar att intervjua människor. Jag älskar olika sorters människor. Att lyssna på människor har alltid varit min passion. Jag tjänar inga pengar på det som tar mig någonstans. Men Prestationspodden ger mig glädje, glädje på riktigt och den ger mig även möjligheter som till exempel att skriva blogg för MåBra. Det har visat sig vara lika kul som att spela in podd.

Så mitt bästa tips för nästa år: hitta något projekt/ hobby som låter kul, som ditt hjärta går igång. Det kan vara allt ifrån att samla bokmärken till att klättra i berg.  Säg bara ja till projektet och börja. Våga och kasta dig in. Även om andra skakar på huvudet. Låt projektet få ta din tid. Bli en nörd. Om du vill känna meningsfullhet. Börja med något som hjälper någon annan.

 

För mer tips följ mig på @carolinenorbeliecoaching

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar