Annons
Annons

Eat what ever makes you happy


Ja, det gäller kanske inte alla men många av oss. Många av oss följer varje trend slaviskt. Och detta gäller inte bara maten utan alla trender. Det klart att jag står för en hälsosam kost och jag personligen behöver en antiinflammatorisk kost men jag är så trött på tips och tricks om hur du ska bli något annat än dig själv. Jag är trött på att se hur alla okritiskt köper alla trender. Vi matas ju hela tiden med budskap om förändring. Stressen att vara något annat än sig själv är stor. Det märker jag när jag coachar.

Annons

Konsumtionen bygger på att du ska känna att du inte duger precis som du är och köpa det du behöver för att bli mer komplett. Undrar hur länge vi ska hålla på att visa upp våra låtsas liv på instagram? Micael Dahlén Hur länge varar lycka? berättar i Prestationspodden att han tror att det kommer bli så att vi visar upp våra riktiga liv i framtiden. Spännande, va? Det tror jag är bra. Många människor påverkas av alla influensers som visar en vinkling av deras liv som är fullkomligt overklig.

Jag är coach och skriver mycket om hur man kan göra och tänka för att må bra. När jag skriver och coachar så är mitt syfte inte att ni ska göra en förändring av er som person. Utan att hitta vem ni är och stärka det. Och därmed finna ut vad som är bra för dig. Jag försöker visa en verklig bild av mig själv på bloggen för att inte bidra till den där stressen.

Dagens stresstips: Din styrka är att vara dig själv. Stress uppstår när du försöker vara någon annan.

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar