Annons
Annons

Tappa bort dig själv för en stund


 

Att du har fått barn är tydligt. Du blir väckt dygnet runt och ammar hela tiden. Dina vänner träffar du mest på instagram nu för tiden och du spenderar tid med någon random person i parken. Den vet inte vem du är. Tröttheten och det nya livet kan vara förvirrande för dig själv som person. Vem är du är inte tydligt  Din kropp är iallafall inte den du hade innan. Det är en sak som är säkert.

Annons

Till dig som är i den här förvirringen vill jag av erfarenhet säga. Lugn! Din tid kommer. De växer upp lite snabbare än du tror. Och snart ska du kanske tillbaka till jobbet. Kanske du känner att jobbet är meningslöst efter att ha varit med världens härligaste person din lilla bebis. Så kände jag. Jag ville aldrig börja jobba igen. Dessutom var jag mellan jobb så för mig dröjde  det också. Det är ok att tappa bort sig själv. Tänk bara på den plats vi gjort i magen för bebisen. Som mamma lämnar vi verkligen plats för en annan fysiskt. Och det är inget konstigt vi fortsätter med det.

 

Ge dig tiden att känna dig förvirrad. När tiden är inne så kommer du komma fram starkare än någonsin. För du lär dig så mycket att vara mamma. Stressa inte och försök bli ditt gamla jag. Släpp det. Detta tips önskar jag någon sagt till mig.

 

 

 

Följ mig på insta där jag är mest aktiv: @carolinenorbeliecoaching

Facebook Stresscoachen Caroline Norbelie

Facebookgruppen: Hejdå stressen

Bilderna på mig är tagna av Anna Forssell AE Photography

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar