Annons
Annons

A new day is on the horizon


Skål OPRAH WINFREY! ( hade velat ha en bild på denna vackra människa men jag blev nojig över rättigheter.)

Kan hon inte bli president! Vilken dröm. Hon är så smart, vilken talare, vilken kvinna! Har du inte sett Oprahs tal? Kasta dig över youtube nu. Jag blev helt tagen. Hon talar om Metoo och om att våga tala om sin sanning. Hon hyllade de kvinnor som varit modiga nog att tala om sin sanning och hon peppade alla på ett kraftfullt sätt säga att det är en ny dag nu. Vi ska inte behöva skriva #metoo igen. Det är nog.

Annons

Hon talade även om hur viktigt det är att leva ett liv som är sant utifrån sig själv. Har du funderat över din sanning? Din livshistoria som har skapat dig till vem du är. Är det händelser som skaver som borde komma ut? Jag tycker att det är underbart att samhället börjar blir mer öppet. Det är bekvämar att säga sin sanning nu. Jag har lite svårt för när folk inte vet om sin sanning och istället ska dämpa det på olika sätt. Ofta genom att ge sig på andra eller döva sig med t.ex shopping, mat och vin. Behöver du gå ner vikt kan det var ett bra sätt att börja våga se din sanning. De där extra kilona är ofta där för att du dövar något.

Tack vare Prestationspodden och mitt jobb som Holistik coach har jag blivit ännu mer medveten om människors behov att berätta. Det är fantastiskt att folk vill prata med oss i Prestationspodden inför så många lyssnare och öppna sig om sin utbränning och sitt liv. De som har varit med i Prestationspodden är riktiga hjältar. De har vågat delat med sig av sitt mörker. Självklart kanske de inte har gått in på den värsta skammen men ändå. De har varit så modiga.

Tack alla modiga Prestationspoddare! Och till er alla andra! Ta reda på vad som skaver. Ut med er sanning!

 

Följ mig på @carolinenorbeliecoaching

eller om du är intresserad av coaching eller föreläsning om stress maila [email protected]

 

Tack o lov julen är över. Tillbaka till vardagen!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar