Annons
Annons

Allt för hälsa


I går var jag på Allt för hälsa mässan och talade i en panel tillsammans med två super trevliga kvinnor, chefredaktören för Måbra, Liselotte Stålberg och Stressmottagningen vice vd, Kerstin Jeding. Vi hade så trevligt, det var verkligen stäm uppe på scen. Det var kul att tala med så kunniga personer. Jag var nervös innan men det visade sig vara så intressant att jag stor trivdes. Det kunde fått vara i timmar. Jag hoppas på att få göra om det.

Annons

På vägen hem gjorde jag en analys av mig själv. Många undrar hur jag hinner med allt: podcast, blogg och jobba som coach, yogalärarutbildning och lite olika projekt på gång plus min stresskänslighet. Mitt recept är att jag kräver inte av mig själv att ha koll på allt och alla runt omkring. Som t.ex nu visste inte jag vem som var Måbras chefredaktör. Det kan man tycka är konstigt men jag är jag djupdyker bara inom mitt område, jag koncentrerar mig på det jag absolut måste veta för att bli en bra coach, bloggare, poddare och mamma. Sen sållar jag bort allt annat. Jag får ju skämmas lite över mig själv ibland men det får vara värt det.

Följ mig på instagram @carolinenorbeliecoaching

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar