Annons
Annons

Anmäl dig till webbinarium om stress och återhämtning


 

 

 

Hur kan man förhindra utbrändhet och negativ stress med hjälp av återhämtning?

Välkommen till ett webbinarium med mig och Competencers Janna Jarlman. Där jag blir intervjuad om återhämtning, digital återhämtning och stress. För er som inte vet vad webbinarium är så är det ungefär som att att titta på en film men det är live och du kan ställa frågor direkt till mig. Tjoho! Detta ska bli roligt och spännande. Ett nytt forum att sprida min kunskap i.

De flesta klarar av lite stress då och då, men när stressen blir långvarig och negativ, är det viktigt att se till att man får in återhämtning. Lyckas man inte återhämta kroppen och psyket så är finns en risk att man blir utbränd.

Vi kommer bl.a. att prata om: 

  • Varför återhämtning är viktigt
  • Varningssignaler att ta på allvar
  • Digital stress och hur man kan arbeta med det
  • Tips och övningar man kan göra för att öka återhämtningen

( Competencer är en plattform för coacher och terapeuter. )

Annons

DATUM: 3:e maj 2018
TID: 12.00 – 12.45
PLATS: Online
KOSTNAD: Gratis

I samband med detta kommer jag med ett erbjudande gällande coaching.

 

Klicka på denna länk om du vill anmäla dig eller få mer info

 

Nu går jag ut och återhämtar mig!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar