Annons
Annons

Är du en klossbokare?


Klockan ringer, du kastar dig upp yrvaken och in i duschen, fixar frukost, gör dig i ordning och åker till jobbet. Direkt när du kommer till jobbet kallar din chef till möte, sen är det möte, på möte, på möte. Efter alla dessa möten är det lunch med arbetskompisarna. Eftermiddagen fortsätter med uppgifter som bara måste bli klara. Nu är arbetsdagen slut och du skyndar till ett yogapass. Något lugnare nu men ändå trött, handlar du mat, lagar mat, diskar efter dig och sen äntligen har du en timme för dig själv. Fast det förstås, då ska du vika kläder och ringa mamma samtidigt.

Annons

 

Vår kloka gäst i Prestationspodden Mikael Frithiof, som har en personlig resa inom stress tipsar:

Klossboka inte: Lägg in pauser mellan möten och aktiviteter. Ge dig själv lite tid att starta om till nästa aktivitet. Det borgar för mer kvalité och du kommer ha mer energi och närvaro.

Kom tidigare till jobbet: En riktigt bra grej är att komma 15 min tidigare till jobbet. Då får du chans att pusta ut och reflektera.

Lägg bort mobilen: Försöka att lägga i från dig mobilen under pauserna. Så hjärnan får vila helt.

Obs! Detta är svårt att få till speciellt för en person med barn och schemat är tajt. Men bara en liten förändring gör mycket. Testa att komma 15 min tidigare till jobbet. Känn efter vad det gör med dig.

 

Lycka till.

 

För mer tips om personlig utveckling, stress och hälsa.

Följ mig gärna på instagram @carolinenorbeliecoaching

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar