Annons
Annons

Att hitta sin passion är magiskt


Jag tänker inte hetsa folk om att alla ska jobba med sin dröm eller följa sitt kall. Alla drömmar behöver inte vara kopplade till jobbet.

Du ska bara ge dig själv näring med det som du blir glad av. Kanske är det att börja sy, måla, samla frimärken eller bara ge dig själv en timme i veckan för att göra något som du tycker är roligt. Något som är ger dig mer än t.ex sociala medier och stirra i mobilen. Vet du inte vad det är så börja med något du tyckte om som barn.

Annons

Att skapa stunder av lycka handlar mycket om att kliva utanför bekvämlighet zonen. Lyft rumpan från soffan och börjar göra små handlingar som sakta tar dig till lyckliga stunder.

Jag sprang på en bok Magisk Kommunikation skriven av en reklamare som heter Patrik Lindkvist. Det är lustigt vad en oväntade saker kan inspirera mig inom min personliga utveckling. Han drivs av passion, det är tydligt. Boken handlar om kommunikation vilket jag är intresserad av. Och samtidigt inspirerar den mig som coach. Hans tankar om att man måste förändras för att utvecklas och att all förändring börjar med att göra saker annorlunda. Och var bekväm med det. Det är precis vad jag talar med mina kunder om.

Våga vara annorlunda! Gör annorlunda saker. Var dig själv.

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar