Annons
Annons

Att skapa sin egen vardag


Här sitter jag på Yogamana och väntar på nästa kund i det tysta. Så skönt med en tyst medarbetare. Han frågar inga jobbiga frågor utan verkar cool med att bara hänga. Han bryr sig inte heller att jag tränar mellan kunderna och hoppar runt som en galen människa. Jag upptäckte härligheten i tystnad när jag fick barn. Innan var jag rädd för tystnad. Därför är jag glad att kunna välja arbetsplats. Jag behöver tystnad för att ladda om inför nästa kund. Det är en av fördelarna att vara egenföretagare. Är du sugen på att starta eget men inte vet var du ska börja? Mitt första råd är att börja i det lilla. Ta små steg mot ditt mål. Se det som ett litet projekt eller en hobby. Vill du ha fler råd av mig som coach maila mig på [email protected]

Annons

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar