Annons
Annons

Be the change


Den här väskan passar mig. Jag vill hjälpa mina kunder att skapa förändring i deras liv. Det är verkligen inte jag som gör det stora jobbet utan kunderna själva. Igår var det sista gången för en kund som gått hos mig ca 6 gånger, från stressad och energilös till att han lös av kraft och energi.Det är så härligt att hjälpa till och göra skillnad.

Annons

Och jag älskar när andra människor lägger ned tid på att skapa förändring för andra. Jag tror många i vår generation är olyckliga för att de tänker för mycket på sig själva. Vi är väldigt ensamma. Och glädjen vi söker efter är kortvarig som ett insta like eller en ny tröja. Prestationspodden och min coaching gör så mycket skillnad för mig. Det tar tid och energi men jag blir rik på lycka.

Så vill ni ha mitt bästa tips på sann lycka:

Sätt dig ned och tänk efter.

Vad kan du göra för andra?

Att donera pengar är bra men jag tror på att lägga ned tid på något som är helt oegoistiskt. Något som gör dig glad. Kan det vara att bjuda en uteliggare på lunch eller hjälpa någon ensamstående mamma?

 

Be the change.

 

Kram Caroline

följ mig på instagram @carolinenorbeliecoaching

dela din kunskap och erfarenhet av stress på facebook gruppen: hejdå stressen

Eller boka mig som föreläsare eller coach på [email protected]

 

 

 

 

Väskan heter Bagmar:

Deras väskor produceras i Kambodja med goda förutsättningar
för arbetarna och deras familjer med målet att stödja om integration av familjer, så att de blir aktivt
engagerade i utvecklingen av deras samhälle. De stödjer deras vardagliga arbete som verkligen gör
skillnad för familjer. Jag älskar vad de gör.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar