Annons
Annons

Vill du ha förändring?


Vill du skapa förändring? Längtar du efter mer närhet i dina relationer? Behöver du något att brinna för? Välmående består av flera delar såsom relationer, kost, karriär och träning. Alla delar måste fungera om man ska må bra.

All typ av förändring måste vara väl förankrad och komma inifrån. Som holistisk hälsocoach finns jag där som stöd och bollplank, jag hjälper dig att identifiera vad du behöver göra. Tillsammans sätter vi upp mål och en tidplan för att nå dit.

 Eftersom förändring är en process – och processer kräver lite tid – brukar jag rekommendera minst sex sessioner till att börja med. Det är en investering att jobba med sig själv. Men det är inget som är hugget i sten. Allt beror på vart du vill och vad du behöver hjälp med.

​Grunden till en lyckad coachning är en bra personkemi. Du behöver känna att du har fullt förtroende för mig. Därför börjar vi med att ses på ett gratis lära-känna-möte där jag berättar lite kort om mig och hur jag jobbar. Härligt! Då har vi en plan.

Just nu, har jag en pröva på erbjudande för er som läser min blogg. 1 mötet är gratis, och andra mötet till halvapriset: 500kr maila: [email protected], sessionerna är på Yogamana, Danderydsgatan 2  eller via skype ( erbjdandet gäller till den 29 nov)

Annons

Testa och se vad ni tycker!

/ Caroline Norbelie

 

Läs om mig som coach på:

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar