Annons
Annons

Din kropp tål lite skit


Den här vecka går jag en kurs i Kostrådgivning på Svenska näringsakademin, som förut hette Pauluns. Det var Näringsfysiologen Martin Brunnberg som föreläste idag. Han är en rolig föreläsare och det var superintressant och mycket ta in,  jag är helt mör i huvudet. Just nu minns jag nästan ingenting av vad han pratade men jag ska sova på saken. Så klarnar det förhoppningsvis.

Annons

Det är många av mina kunder och vänner som är rätt stressade när det gäller kosten. Vad ska man äta och vad ska man inte äta? Vad är bäst: socker eller sötningsmedel? Vad är besprutat och vad är inte så besprutat? Man kanske har ett vräkt i sig en viss grönsak hela livet för att helt plötsligt få reda på att den är super besprutad. Det är inte så kul. Det är inte lätt för oss konsumenter. Vi lyssnar mer till andra än till våra kroppar och då blir vi förvirrade. Därför tycker jag att det var befriande att höra Martin säga: Din kropp tål lite skit. Med andra ord det är ok att inte alltid vara perfekt när det gäller kosten.

Följ mig mig gärna på Instagram @carolinenorbeliecoaching

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar