Annons
Annons

En kund tycker till


 

”Jag kan varmt rekommendera att anlita Caroline när du har behov för att få stöd i att hitta tillbaks till dig själv både professionellt och privat. För mig har det varit fantastiskt lärorikt och tryggt att under en turbulent period i mitt liv ha Caroline som bollplank och sparringpartner.

Annons

Caroline är nyfiken, empatisk, kompetent och har massa aktuell kunskap och konkreta redskap till olika vardagsproblem som jag fått tillgång till vid våra sessions och tagit med in i mitt vardagsliv.
Man kan tydligt märka att Caroline vet vad hon pratar om, vilket jag tror är avgörande för att kunna hjälpa på djupet.
Livet är fantastiskt och till tider utmanade och då känns det tryggt att veta att man utöver sin familj och vänner alltid kan lyfta på luren och ringa sin coach”.

Caroline i Köpenhamn.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar