Annons
Annons

Coaching erbjudande


Behöver du förändring? Stressar du för mycket? Vill du nå nya mål eller har du svårt att veta vad du vill? Jag arbetar som Holistisk coach och erbjuder: 1a sessionen med mig är helt gratis och andra sessionen för halva priset ( 500 kr).

Annons

Så att du ska lära känna mig och hur jag arbetar. OBS! Förändring är något du tillsammans med mig skapar över tid. För bästa resultat arbetar vi i hop i 6 månader 2 gånger i månaden. Det är en investering i dig själv.

Hur jobbar jag med mina kunder?

Det varierar såklart. Alla kunder har sina drömmar, problem och situationer. Och livet händer och nya problem och utmaningar dyker upp. Men dessa områden går jag oftast igenom:

Vad är problemet? Vad är grunden till problemet? Var sitter det i kroppen?  Vi går igenom dina mål: Vad är dina drömmar? Du skissar på en vision, mission och får ohämmat önska dig en framtid. Vad är din stress? Vad tar din energi? Vad är din relation till ekonomi. Har du rädslor? Stoppar dina rädslor dig? Vilka människor i ditt liv stoppar dig? Vilka situationer fegar du ur? Vad ersätter du din stress med? Vad har du för föreställningar om dig själv? Har du människor att förlåta? Är du ordentligt tacksam för vad du har? Jag lär även ut meditation för att kunden ska kunna använda det som stresshantering i ditt dagliga liv.

Välkommen att höra av dig och boka tid. Antingen ses vi på Danderydsgatan 2, Yogamana eller via facetime.

Maila mig på [email protected]

Erbjudandet gäller till 30 januari 2018

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar