Annons
Annons

Ett par dagar med barnen


Jag vill ge en eloge till alla ensamstående. Vilka starka människor ni är. Jag vinkade av min man i måndags och tänkte det här ska bli mysigt. Av någon anledning så vaknar barnen mitt natten och vill vara nära mig mer än vanligt. Den ena vaknar på natten och den andra tidigt på morgonen. De vill riktigt suga musten ur mig. Jag är känslig för sömnbrist. Ljudkänsligheten kommer tillbaka. Jag blir tröttare och tröttar och barnen lika så. Vi börjar starkt med en utflykt till Vätö självplock. En härlig dag med pannkaka och jordgubbar. Där går jag ut för hårt. Mathilda kräks två gånger i bilen och det blir mycket mer jobb. Dessutom hann vi med att gå till sjön och spela badminton med grannarna. Jag vill ge dem allt. Men det visar det sig att resten av dagarna är jag i köket och lagar och diskar, lagar och diskar. Jag är arg och trött.

Annons

Jag blir tröttare och ju tröttare jag blir desto vildare bli de. Varför vet jag inte. När min man, glad och utvilad är hemma igen är jag helt färdig.

 

 

F

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar