Annons
Annons

Fasters snarkningar och barnfot i ansiktet


 

Som jag har skrivit tidigare så är de empatiska människorna de som är mest utsatta för att bränna ut sig. Känslor och engagemang bränner ut.

Och sommarledigheten kan vara tuff för dem. Speciellt om man då man befinner sig mitt i släkthysterin. Med olika åsikter och konstiga stämningar. Regler och känslor som är grundad i generationer tillbaka.

Annons

Många av oss kamperar ihop med svärmor och någon gammal faster. Du kanske längtar efter  en romantisk sommar med din man. Fasters snarkningar i kombination med en barnfot i ansiktet är inte så romantiskt. Tvärtom.

Som en empatisk person är det jobbigt att vistas med med många då allas känslor är tydliga för dem. Det är som om de kan läsa allas tankar. Många olika viljor och irritation kan leda till stor stress och en känsla av att de har tappat bort sig själva.

 

Är du en sån? Boka inte in den typen av semester. Det tar ju energi. Du behöver ju vila, vara med familjen, några vänner och kunna dra dig undan. Om du nu är på en sådan semester. Tvinga i väg dig på ensam aktiviteter. Ta på dig en osynlig dräkt som inte släpper in känslor. Så att du kan tanka energi.

 

Följ mig på Instagram där jag är mest aktiv: @carolinenorbeliecoaching

Facebook Stresscoachen Caroline Norbelie

Facebookgruppen: Hejdå stressen

Bilderna på mig är tagna av Anna Forssell AE Photography

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar