Annons
Annons

Fixa relationerna på arbetsplatserna


 

 

Hemma hos Per. Barnfamilj helt enkelt.

 

Fixa relationerna på arbetsplatserna inte bara människorna som bränt ut sig.

Igår intervjuade vi en superintressant person. Åsa Lundqvist Coey. Det är helt otroligt att jag lär mig nytt hela tiden efter typ 60 intervjuer. Jag tror jag vill dyka ned mer i arbetslivet och intervjua fler kunniga inom det.

Annons

Det som var intressant med hennes tankar kring utmattning är att hon tror inte på att de som mattat ut sig ska sjukskrivas för att sen stoppas in i samma icke fungerande sammanhang. Hon menar att det är relationerna på arbetsplatserna som måste lagas. Detta arbetar hon med.

Så sant! Få av mina kunder vill tillbaka till platsen där de bränner ut sig. Och inte jag heller. Relationer som inte fungerar är ju super jobbigt.

 

Tänker er själva man går dag ut och dag in och känner sig osedd eller lite små mobbad. Eller att ingen lyssnar på dig!  Klart man bränner ut sig. Jag tror det gäller relationer i familjen också. Relationerna måste fungera. Och det är inte enkelt.

Hon säger att det inte alltid beror på arbetsuppgifterna utan relationerna på arbetsplatserna kan vara negativa. Jag säger till när avsnittet med denna smarta kvinna släpps.

Åsa är Doktor (Ph.D) i Management & Complexity och specialist på kommunikativt och relationellt chefs- och ledarskap, komplexitet och förändringsprocesser. Hon  arbetar med ledningsgrupper, chefer och medarbetare för att bidra till att uppmuntra det som är hjälpsamt för att människor ska kunna ta sig fram i ett växande komplext organisationslandskap.

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar