Annons
Annons

Glad påsk eller


Glad påsk eller…är det glad påsk? I många fall tror jag ledighet kan bli väldigt kaotiskt. Iallafall för barnfamiljer.

Man tror man ska få återhämtning och få kärlek, närhet och måla påskägg för fulla muggar men istället får man ödsla energi på en illbatting som tar all din energi. Och alla blir till slut ovänner och inget ägg är målat.

Annons

Vad gör man då. Ja, vad gör man då undrar jag också?

Min son kan ha super svårt med ledighet. Han måste vara stimulerad jämt. Och det är antagligen vårt fel för vi visste inte vad vi skulle göra med honom när han var liten och skrek. Vi gav honom super mycket uppmärksamhet och stimulans.

Detta fenomen, att han aldrig är nöjd och lugn är en stor orsak till min utmattning. Vila finns inte. När jag väl behöver det som mest är han som bråkigast.

Intervju med en expert kommer snart i podden.

 

Mina tips till er med samma sits:

1 Dela på er, alla måste inte vara tillsammans.

2. Gå i väg en stund och samla energi?

3. Träna

4. Rita och gör saker där du kan ge ditt barn full fokus.

 

 

Glad påsk i kaoset.

kram!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar