Annons
Annons

Hm, vad gör man för att skapa bättre morgnar?


 

Mathilda foto av Anna Forssell

 

Nä, idag lever jag inte riktigt som jag önskar. Pollen allergisk som bara den plus att vi städar inför fotografering av lägenheten. Men lock på ena örat och en gnällig Mathilda som jag inte kan höra vad hon säger. Speciellt inte när hon ligger ned och sparkar och skriker för att hon vill ha strumpbyxorna ÖVER shortsen. Hon fick det sen. Efter jag skrek tillbaka. Så himla dumt. Hon skulle fått dem direkt. Jag har ingen extra ork när jag lider av detta dumma pollen.

Annons

Jag vill att det ska regna nu. Så allt klarnar. Eller snöa som det gjorde förra året vid denna tid enligt min vädernörd till man.

Jag bad om ursäkt för att jag blev arg på förskolan. Men jag förstår att hon är arg. Vi brukar alltid vara vänner. Mitt hjärta värker.

 

 

 

Fyra tips till mig själv och er som känner igen er:

Börja tidigare, gå upp tidigare.

Meditera, ger dig extra kraft att uppträda bra i alla situationer.

Gör inte en massa andra grejer, fokusera bara på att komma i väg.

Bry dig inte om du blir sen 1 gång, det är ok.

Lägg fram kläder dagen innan.

Låt de gå kläda hursomhelst.

 

 

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar