Annons
Annons

Hur förhåller du dig till stress?


Jag vill inte lägga makten i dina händer och påstå att du kan påverka allt. Jag vet att det finns familjer med tuffa livssituationer och personer som inte rår på sin stress.

Min yogautbildning på Yogayama har lärt mig massa saker som jag kan applicera på mitt dagliga liv. Tänk dig själv hur du är när du lämnar ditt barn på dagis? Jag håller iallafall ofta på och tjatar på Mathilda om att vi har bråttom. Det gör jag även om jag inte har bråttom. Vilken förebild, va? Det skulle ta lika lång tid om jag inte sa någonting och bara njöt av henne och promenaden till dagis.

Annons

Yogisarna har åsikten att det är avgörande hur vi låter våra 65000 tankar och det som händer i vår vardag påverka oss. Vi har valet att låta de jobbiga tankarna passera. Du kanske har för vana att bli förbannad och elda på humöret och skrika som en galning i bilen för att det blir rött?  Men om du tänker efter så kan du ganska enkelt låta ilskan passera och sätta på en bra låt? För vad är det vi stressar till? Ofta kan det vänta. Och enligt dem är det bra att yoga för hjärnan blir lugn av det. Men det går bra att röra på sig.

 

Jag ska försöka lyssna på yogisarna och låta stressen passera.

Nu har jag preppat härliga produkter och ska ta ett långt avkopplande bad.

Trevlig helg.

 

Följ mig på @carolinenorbeliecoaching

 

Lyssna gärna till Soluret avsnitt med mig. Sök Soluret på itunes.

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar