Annons
Annons

Hur påverkas jag av min utmattning idag?


För mig var det 9 år sedan jag fick en halvsidesförlamning i ansiktet och 6 år sedan den andra utmattningen drabbade mig. Och eftersom jag födde 2 barn efter det så har min utmattning dragits ut på och varat längre. Jag blev aldrig hel innan barnen kom. Som en underliggande skugga eller en tung sten har utmattningen funnits där och gjort sig påmind.  3 senaste åren har jag varit ganska hel eftersom jag vet hur jag ska läka mig själv.

Annons

Här är saker jag måste tänka på för att jag ska fungera:

För mycket aktiviteter på dagen påverkar nattsömnen. Det är som jag fastnar i det sympatiska nervsystemet. Och lugn och ro systemet inte kopplas på.

Jag blir helt slut på ett sätt som jag aldrig blev innan av för mycket intryck. Så jag är gärna hemma och softar.

Jag måste vara duktig på att inte kloss boka. Alltså lägga in luft i kalendern. Att få möjlighet att andas.

Jag måste dessutom se till att jag inte träffar människor som inte ger mig något och suger ut energi.

Nu detta år, äntligen kan jag träna hårt utan att bli halvdöd i en dag efteråt. Förut blev jag det. Nu har jag energi.

 

Ha en bra dag! Nu ska jag träna.

 

Följ mig på instagram @carolinenorbeliecoaching

Facebook Stresscoachen Caroline Norbelie

Facebookgruppen: Hejdå stressen

Bilden på mig är tagen av Anna Forssell AE Photography

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar