Annons
Annons

Intervju med mig i Hälsosnack


http://ow.ly/5ZE1307Tuta

Jag börjar bli van att intervjua men att bli intervjuad är jag en rookie på. Riktigt nervös var jag. Jag tänker samtidigt som jag pratar och mitt disträa jag är i högblom 😄. Tur att jag står för att vi ska vara mindre perfekta..Victoria och Lotta är så härliga och vårt samtal så viktigt. Lyssna till mig i Hälsosnack! En av mina favorit poddar.
Så här beskriver hälsosnackmedlottaochvictoria -avsnittet:
Att bli sjuk av stress är det största folkhälsoproblemet just nu och det är få som kommer undan i nutidens snabba tempo och höga krav. Därför har vi bjudit in Stresscoachen Caroline Norbelie Fd Magnusson . Hon har egen erfarenhet av vad stress kan göra med kroppen och bytte bana i livet för att fokusera helt på att hjälpa andra med att minska och hantera stress, både som coach och i podcasten Prestationspodden. I det här avsnittet delar Caroline bland annat med sig av sina egna erfarenheter av stress, vi får tips på stresshanteringsverktyg och de enklaste knepen för att hjärnan ska få snabb återhämtning.

Annons

I vårt nästa nyhetsbrev har en lyssnare chansen att vinna ett exemplar av Prio 5! Prio 5 är ett smart stresshanteringsverktyg, som Caroline berättar mer om i avsnittet. Se till att du är prenumerant genom att fylla i din mailadress i formuläret på vitalista.se.

Du hittar podden Acast, Spotify och bland alla andra poddar.

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar