Annons
Annons

Intervju med mig i Soluret


                                                                   

Vill ni veta mer om mig? Och varför jag är den jag är. Då kan ni lyssna på Solurets avsnitt med mig.

Det borde varit jag som intervjuade Yasmin men hon hann först och frågade mig. Yasmin Nilsson har startat Soluret, en podcast om livsöden. Hon är journalist och föreläsare. Dans var passionen i hennes liv och hösten 1999 skulle hon börja på dansgymnasium, men på sommaren hände det otänkbara – hon bröt nacken i en dykolycka och blev förlamad. Sedan unga år har hon använt skrivandet som ett verktyg för att kanalisera sina känslor. Alla som varit med i Prestationspodden. Vad modiga ni är! Jag är så nervös över detta och jag kan inte avgöra om jag framställer mig själv bra eller dåligt. Det är märkligt att höra sig själv prata om sig själv. Jag föredrar nog intervjua någon annan. Det är liksom lite av mitt jobb som Holistisk coach och podcaster. Det är inte det att jag inte tycker om att stå i centrum eller att prata om mig själv. Jag går hos en coach och betalar för det, så det är jag van vid.

Annons

Lyssna gärna och om ni som orkar skriv gärna vad ni tycker. Antingen på Måbra eller till mig på [email protected]

Klicka på någon av länkarna:

ttp://www.soluretpod.se/2017/10/15/6-caroline-norbelie/

 

 

Så här skriver Yasmin:

Efter några hektiska år som AD på en reklambyrå drabbades Caroline av en ansiktsförlamning, som följd av för mycket stress, och gick dessutom igenom en traumatisk förlossning med första barnet. Idag jobbar hon som holistisk coach och brinner för att hjälpa andra till ett välmående liv. Caroline bloggar som stresscoach på MåBra och driver Prestationspodden med Per Lundevall, för att sprida kunskapen om psykisk ohälsa och betydelsen av ett hälsosamt liv.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar