Annons
Annons

Jag älskar att hjälpa


 Jag blev så glad när jag fick detta från en av mina kunder:

”Caroline hjälper mig att identifiera problem som jag inte alltid själv kan se klart och kommer med bra verktyg och viktiga insikter. Hon förser mig med praktiska tips och övningar för att få mer harmoni och närvaro i livet. Hon har inspirerat mig till att följa mitt hjärta och helt byta väg i livet.

Annons

Jag kan varmt rekommendera Caroline som coach för den som vill investera i sig själv och jobba för att förbättra sin mentala hälsa. Jag är väldigt glad och tacksam för allt hon hjälpt mig med hittills.”

Gabriella

 

Är ni intresserad av att boka mig som coach, jag träffas vi skype och på Yogamana Danderydsgatan i Stockholm. Första mötet är gratis. Det är bra att ha med sig att förändring behöver tid.

Maila mig [email protected]

Läs mer på carolinenorbelie.com

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar