Annons
Annons

Jag älskar att föreläsa


 

 

 

Men oj vad nervös jag var innan. För en vecka sedan hörde Ralph Lauren av sig och undrade om jag ville föreläsa.

Jag har gjort det tidigare men det här kändes extra spännande och pirrigt. För det var första gången jag föreläste själv.

Annons

Veckan innan är en ren plåga. Jag ville ha med powerpoint. Att göra en powerpoint i snygg design påminner mycket om Art director yrket där jag brände ut mig. Jag ville bara lägga mig ner på golvet och sprattla med benen och slita mitt hår. Tur att jag är coach nu och inte behöver arbeta med reklam längre.  MEN som tur var fick jag hjälp av min kusin Peter. Så gulligt. I bland är blod tjockare än vatten. Det visade sig att jag var värsta kontrollfreaket. En helt ny sida öppnade sig i nervositeten. Stresscoachen var stressad helt enkelt. Det där jobbiga när man inte har kontroll. Han satt och skapade och jag försökte lägga mig i.

Ämnet var stress och återhämtning, jag kan ju ämnet som ni vet men ändå hade jag mycket tvivel. Sova på nätterna innan var inte att tala om.

Men det gick så bra, det var helt underbart. Det var en underbar grupp på ca 40- 50 personer. Härliga, intresserade och delaktiga. Det var bland det absolut roligaste jag har gjort. De var nöjda och vill att jag ska komma tillbaka.

Jag talade om varför vi är stressade, nervsystemen, vad man kan göra åt stressen, varför stressen är så stor i dag och jag kokade ner all kunskap om jag fått av alla intervjuer jag har gjort och allt jag läst. Vi mediterade 2 gånger, det var så härligt. Dessutom gick jag igenom vikten av att sätta upp mål. Och vad det gör med stressen. Jag älskar att föreläsa, nu vill jag ut till massor av företag och sprida min kunskap.

Boka mig gärna [email protected]

Ha en mysig lördag kväll.

 

Kram!!

 

 

Följ mig på instagram @carolinenorbeliecoaching

Boka mig som coach [email protected] ( både skype och fysisikt möte)

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar