Annons
Annons

Jag är så stolt över mina skolkompisar


Jag har utbildat mig som Holistisk hälsocoach på Institute for Integrative Nutrition. Och de har de här power kvinnorna också. Vår utbildning är fantastiskt för den ger möjlighet till så många riktningar.

Annons

Filippa Svensson är coach som jag fast mer inriktad på det andliga. Just nu har hon en superinspirerade workshop som jag själv har gått. Hon tar upp ämnen som att älska sig själv och sin kropp. Hon imponerar på mig med sin otroliga förmåga att se andra och dessutom har en självkänsla som smittar av sig långväga. Hon klok som få. Kolla upp henne, gå ett steg djupare inom din andliga utveckling och anmäl er snarast. Hon har ett par platser kvar. Dessutom har Filippa en podcast som heter Raw Clarity Radio.

Sen har vi coola Victoria Carinci som kan så mycket om hälsa. Hon är holistisk hälso- och näringscoach utbildad vid Institute for Integrative Nutrition, och grundare av Vitalista. Hon driver podcasten Hälsosnack. Och är en inspiratör även för mig. Jag lyssnar slaviskt på hennes podcast.

Går du runt och mår lite halvdant? Har du ofta huvudvärk, låg energi eller dras med magbesvär? Känner du dig deppig i största allmänhet, men vet inte varför? Eller har du tydliga tecken på inflammation i kroppen och till och med är diagnostiserad med en autoimmun sjukdom? Då är den här boken som hon skrivit för dig!

Clean Reset är en metod som ger dig verktyg för att ta reda på hur maten du äter påverkar hur du mår. Tre effektiva steg leder dig fram till en individuellt utprovad kost som hjälper dig att läka. Rätt mat är inget mindre än ren medicin! Clean Reset 3 effektiva steg till din läkande kost lägger grunden för att du ska må fantastiskt. Ge dig själv chansen att uppleva vad den här metoden kan göra för dig! Det ska jag göra!

 

Vad är Clean Reset?

Clean Reset är en metod för att stärka immunförsvaret och ta reda på hur maten du äter påverkar hur du mår. Syftet är att på ett strukturerat sätt prova ut en individuell, antiinflammatorisk kost unik för just dig som kommer att stötta din kropps hälsa och läkning på både kort och lång sikt. Maten du äter antingen hjälper eller stjälper din hälsa och ditt immunförsvar. Vikten av att du får i dig den näring du behöver genom rätt mat för just dig går inte att understryka nog: Det är maten du äter som, bokstavligen, bygger din kropp, dina tankar, känslor och din energinivå.

Clean Reset-metoden vilar på tre viktiga principer:
1. Ta bort maten som skapar oreda i din kropp.

2. Boosta med näring.

3. Balansera tarmfloran och hjälp mage och tarm att läka.

Resultatet av Clean Reset är att du har lärt känna din kropp och dess signaler och har hittat fram till just din läkande kost: en utprovad kosthållning som hjälper till att stärka din hälsa, ditt immunförsvar och minska ohälsosymtom.

Viktoria har skrivit boken tillsammans med Katarina Hagberg.

Dessutom kommer jag säkerligen komma med lite recept från boken. Bilderna är dessutom så vackra.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar