Annons
Annons

Jag hinner inte med


Allt är i fullgång och du kastar dig som en galning mellan jobb, dagis och skola. Du försöker få till dina rutiner men de är som bortblåsta. Sommaren och ledigheten känns långt borta. Den ända tanken som hörs i bruset är: Jag hinner inte med! Tro inte att jag är perfekt på detta område. Men jag jobbar på det hela tiden och har turen att få tips från min farbror Thomas.

Annons

1. Har du svårt med tidshantering? Börja idag och börja att andas. Som ett första steg, fokusera bara på att andas djupt hela dagen. Ändra inte något annat än andningen.

2. Ändra hur du talar om tid:
Säg högt: ”Jag har så mycket tid som jag behöver”. Även om dessa uttalanden inte känner sig helt sanna för dig ännu, börja programmera dig själv

3. Lista ned allt du bör göra:   

Din lista ska innehålla allt, arbete, familjeansvar, Internet och skärmtid, läsning och allt annat du spenderar tid på. Var ärlig och specifik. Kanske har du för mycket skärmtid? Kanske prioritera du inte rätt?

4. Fokusera på de fem viktigaste varje dag.

Skriv ned och komplettera listan med en kalender:
Skriv in när du ska göra det som står på listan. Bryt ner projekt ner i bitar. Till exempel: Sälja lägenheten: Fotografering, kontakta mäklare, städa, packa etc.De flesta projekt har flera delar, och det är skrämmande att bara sätta projekt ”sälja lägenheten” i din kalender.

5. Släpp av tanken att du kan göra allt.

Varje superkvinna – eller superman har också ett supportteam. Be om hjälp av andra och om du har råd köp in tjänster.

6.Var inte så perfekt

Jag har skrivit om det förut. Var inte bäst på allt. Det är ok att inte ha ett perfekt städat hus, prestera på jobbet, partypinglan och supermamman.

 

Mera tips:   Mitt bästa verktyg mot stress

Lycka till!

följ mig på instagram @carolinenorbeliecoaching

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar