Annons
Annons

Jämförelse och perfektionen har sin storhetstid just nu


”-Jämförelse och perfektionen har sin storhetstid just nu”

Känner du hetsen att du måste göra allt så fort solen skiner i Sverige. Fötterna ska fram helt plötsligt, de måste filas för de stackarna har inte fått vara framme på ett halvår och varit inträngda i ett par stövlar, nya kläder måste inhandlas och fönstren måste putsas. Dessutom måste du vara vältränad och desperat försöker du täcka de grå hår som syns i solljuset. Jämförelse och perfektionen har sin storhetstid just nu. Alla blir så snygga och fräscha på en sekund. Som om vintern inte existerat. Folk ser ut som modeller och är så glada. Från att varit bleka och tysta.

Annons

Släpp oro,ångest och känn tacksamhet! Våren är till för att njutas av. Dra ut till naturen, där får du perspektiv och grannes grill kan vara större, det spelar ingen roll. Du duger precis som du är. Här nedan dammar jag av en gammal klänning jag hade när jag gifte mig. Alltså dagen efter jag gifte mig. Ok jag kan vara något trött på den men ändå, jag har ju varit gift typ i 10 år. Bara det är ju galet. Jag känner mig som en 26- åring fast något klokare. Jag väljer bort att hetsa runt och leta kläder, jag har inte tid att sitta och beställa på datorn heller. Det finns annat att göra. En dag kommer med tid. Fasen vad snygg jag bli.

Ha en härlig dag!

Följ mig @carolinenorbeliecoaching

[email protected]

 

Boka mig som föreläsare eller som coach: [email protected]

@carolinenorbeliecoaching

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar