Annons
Annons

Jippi, jag har en nytt ”kontor”


Madeleine Wilhelmsson driver en yogastudio, Yogamana på Danderydsgatan 2. From nästa vecka så kommer jag ha min mottagning där. Jippi! Det ska bli så härligt att få jobba i den lugna miljön och få träffa andra som drivs av att hjälpa människor med stress och personligutveckling.

Boka mig som coach! Vill du skapa förändring? Längtar du efter mer närhet i dina relationer? Behöver du något att brinna för? Välmående består av flera delar såsom relationer, kost, karriär och träning. Alla delar måste fungera om man ska må bra.

All typ av förändring måste vara väl förankrad och komma inifrån. Som holistisk coach finns jag där som stöd och bollplank, jag hjälper dig att identifiera vad du behöver göra. Tillsammans sätter vi upp mål och en tidplan för att nå dit.

Eftersom förändring är en process – och processer kräver lite tid – Allt beror på vart du vill och vad du behöver hjälp med.

​Grunden till en lyckad coachning är en bra personkemi. Du behöver känna att du har fullt förtroende för mig. Därför börjar vi med att ses på ett gratis lära-känna-möte där jag berättar lite kort om mig och hur jag jobbar. Härligt! Då har vi en plan.

Annons

Lyssna till Prestationspodden och Madeleine:

 

 

 

Madeleine levde ett stressigt liv och presterade alltid på topp – först under studierna i Lund och sedan som marknadsförare på Volvo i New York. Det slet på både själen och kroppen, men istället för att varva ner körde hon på, hela vägen in i väggen. Hon åkte hem till Sverige, fick mediciner, och blev ännu sämre. Till slut upptäckte hon yogan, som blev vägen tillbaka. Idag driver Madeleine yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm. Fokus ligger på medicinsk yoga, även kallad MediYoga – för alla som vill ha mer kraft, energi och kreativitet.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar