Annons
Annons

Julklappstips


Nu börjar det närma sig nästa år även om det är mycket som ska bocka av innan dess.  Julkalender, julglögg, julbak och härliga och kanske jobbiga släktingar. En sak är säkert, detta är en period av mycket krav och stress. Jag tycker du ska ge dig själv en julklapp: boka tid med dig själv för reflexion. Hur har året varit? Vad har du gjort bra? Vad har varit dåligt? Hur har dina relationer varit? Lever du som du vill?

Annons

Har du en plan för dig själv eller låter du livet bara rulla på? Har du tur och rullar i rätt riktning? Vad vill du verkligen med ditt liv?

Tänk på de lyckade företagen, hur skulle det gå utan vision. Ofta utgår en riktigt bra plan utifrån hjärtat. Jag sätter mig ett par gånger om året och skriver vad jag vill uppnå. Vad jag vill känna och vad jag vill göra. Sen hittar jag bilder som symboliserar det jag vill uppnå. Så klistrar jag i hop en visionboard. Antingen i datorn eller använder tidningar. Skriv ut och ha din visionboard på din mobil och vid din säng. Vill du ha förändring så är detta en bra start.

Lycka till

följ mig gärna @carolinenorbeliecoaching

för att kontakta mig som coach [email protected]

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar