Annons
Annons

Lägg mobilen i en låda


 

I den här fina plåtlådan är det inga kakor. Bara mobiler. Det är så skönt att slippa ha mobiler  överallt. Och slippa se folk tråna efter dem. I kaklådan tar inte mobilen min energi. Det blir dessutom mer påtagligt att du hela tiden vill titta på den. Det finns forskning som visar att du koncentrerar dig sämre i närvaron av en mobil. Dessutom att vi blir depprimerade av den. Och barnen känner sig försummade.

Annons

Det är så galet hur mycket tid mobilerna tar av oss. Jag har som regel att efter kl 18.00 ska den ligga i lådan. Och absolut ingen mobil i sovrummet. Eftersom jag arbetar med sociala medier är denna regel ett måste.

Skapa en egen låda och ge din hjärna vila från mobilen. Det är inte hållbart att låta hjärnan exponeras av stimulans hela tiden. Hjärnan behöver återhämtning.

 

Boka mig som coach: [email protected]

Följ mig @carolinenorbeliecoaching

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar