Annons
Annons

Lägg sommarfesten i mars


Junistressen upplever ni den? Har ni det som jag? Jag antar det. Vissa kanske till och med har mer att göra än jag. Eftersom jag är egen så behöver inte jag gå på firmafester, om jag inte vill förstås och jag även välja kan uträtta vissa saker dag tid. Det här med att hinna med avslutningar, köpa presenter till fröknarna, utvecklingssamtal på förskolan, utvecklingssamtal på skolan, alla sommarbarn som ska ha kalas, sommarfester och dessutom vill folk hinna ses innan sommaren som om att det inte fanns ett efteråt. Allt är roligt. Men jag undrar varför vi ska trycka in allting just nu? Sommarfesten kanske kan flyttas till mars i stället? Och likaså utveckling samtalet för förskolebarnet. Vi stressar för att hinna till förskolan, lämna det andra barnen på skolan. Lite utpumpade och stressade slår vi oss ned framför förskoleläraren för att lyssna på att Mathilda 4 år är bra på att härma Bockarna bruse. Det är roligt och gulligt men vi kunde tagit det samtalet i april också. Skulle vi inte kunna sprida ut aktiviteterna lite?

Annons

Nu slutar jag skriva för idag och för att varva ner med en grön smoothie och drömma mig bort till juli, bad och semester.

 

Ha en härlig dag!

 

 

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar